Selecteer een pagina

Verblijf in Chalet Renard: Juni

Lieve Alexandra,

De laatste week van juni intens genoten van alles wat maar aanwezig was en zich openbaarde in het mooie Bourguignon les Morey. De wandelingen in de omgeving waren adembenemend en zogezegd van een therapeutisch niveau dat bijna grensde aan spirituele verlichting. Het verblijf in en om Chalet Renard is zeer bijzonder. Alles aanwezig en met privacy omsloten. Kersen zo van de boom. Geitjes door een gemaakte bres die het groen bij de buren aantrekkelijker vonden, fantastisch!
Het weer was buitengewoon vriendelijk zo ook Alexandra, die door authenticiteit van eigen persoon zeker een vertrouwen losmaakte die, bij het naderen van onze doorreis naar Accons, resulteerde in een warm afscheid met koffie en stukje chocola.

~Een blijk van overleven gaf de Japanse Basilicum, groeit tevreden en een
verwerking in diverse gerechten en soepen zorgen bij de smaakpapillen voor verrassende aroma’s en bijpassend genot…~

Immer nagenietend van deze mooie week is accommodatie Chalet Renard goed bevallen en zeer zeker een aanrader voor mensen die willen “onthaasten” en de tijd willen nemen voor belangrijke zaken om de geest weer op te laden.

Naar Alexandra toe willen we een dankbare warme groet brengen en uiteraard Eric en Jenny niet te vergeten die door het verwerken van onze gegevens het voor ons mogelijk heeft gemaakt dat deze week vakantie niet snel vergeten zal worden!

Speciale groet van Jeroen & Peter x